Omregn Nanomaxwell (nMx) (Magnetisk flux)
- Vælg den rette kategori på listen, i dette tilfælde 'Magnetisk flux'.
- Angiv derefter den værdi, som du vil konvertere. Her er alle de grundlæggende funktioner indenfor aritmetik: addition (+), subtraktion (-), multiplikation (*, x), division (/, :, ÷), eksponent , kvadratrod (√), parenteser og π (pi) tilladt.
- På listen skal du vælg den enhed, som svarer til den værdi, du vil konvertere, i dette tilfælde 'Nanomaxwell [nMx]'.
- Værdien konverteres derefter til alle måleenheder, som lommeregneren kender til.
- Derefter, når resultatet vises, er det stadig muligt at runde ned eller op til et bestemt antal decimaler, når som helst det giver mening at gøre det.
Udnyt den fulde ydeevne af denne enheds regnemaskine
Ved denne regnemaskine er det muligt at indtaste den værdi, der skal omregnes, sammen med den originale måleenhed, f.eks. '883 Nanomaxwell'. Når man gør det, kan man enten bruge enhedens fulde navn eller en forkortelse af detf.eks. enten 'Nanomaxwell' eller 'nMx'. Derefter bestemmer regnemaskinen kategorien af den måleenhed, der skal omregnes, i dette tilfælde 'Magnetisk flux'. Herefter omregner regnemaskinen den indtastede værdi i alle de relevante enheder, som den kender. I den resulterende liste kan du være sikker på også at finde den omregning, som du oprindeligt søgte. Uanset hvilken af disse muligheder man bruger, sparer regnemaskinen en for den besværlige søgning efter de relevante lister i lange selektionslister med utallige kategorier og understøttede enheder. Alt dette har regnemaskinen gjort for os, og arbejdet er gjort i brøkdele af sekunder.
Regnemaskinen gør det derudover muligt at bruge matematiske udtryk. Som et resultat er det ikke kun tal, der kan regnes ud, som f.eks. '(46 * 19) nMx'. Også forskellige måleenheder kan parres direkte med hinanden i omregningen. Det kan f.eks. se sådan ud: '1 Nanomaxwell + 73 Nanomaxwell' eller '91mm x 64cm x 37dm = ? cm^3'. De på denne måde kombinerede måleenheder skal selvfølgelig passe sammen og give mening i den pågældende kombination.
De matematiske funktioner sin, cos, tan og sqrt kan også bruges. Eksempel: sin(π/2), cos(pi/2), tan(90°), sin(90) eller sqrt(4).
Hvis der er sat en markør ved siden af 'Tal i videnskabelig notation', vises svaret som en eksponentiel. For eksempel 4,956 790 078 35×1019. For denne form for præsentation segmenteres tallet til en eksponent, her 19, og det aktuelle nummer, her 4,956 790 078 35. For enheder, hvor muligheden for visning af tal er begrænset, som f.eks. ved lommeregnere, finder man også tal skrevet som 4,956 790 078 35E+19. Dette gør det især lettere at læse meget store og meget små tal. Hvis der ikke er nogen markering på dette sted, vises resultatet på den sædvanlige måde at skrive tal på. For ovenstående eksempel ville det se sådan ud: 49 567 900 783 500 000 000. Uafhængigt at resultaternes præsentation er denne regnemaskines maksimale præcision 14 pladser. Det burde være præcist nok til de fleste formål.
- Omregn nMx til aWb (Nanomaxwell til Attoweber)
- Omregn nMx til fWb (Nanomaxwell til Femtoweber)
- Omregn nMx til pWb (Nanomaxwell til Picoweber)
- Omregn nMx til nWb (Nanomaxwell til Nanoweber)
- Omregn nMx til µWb (Nanomaxwell til Mikroweber)
- Omregn nMx til mWb (Nanomaxwell til Milliweber)
- Omregn nMx til Wb (Nanomaxwell til Weber)
- Omregn nMx til Vs (Nanomaxwell til Volt-sekund)
- Omregn nMx til T·m² (Nanomaxwell til T·m²)
- Omregn nMx til pMx (Nanomaxwell til Picomaxwell)
- Omregn nMx til µMx (Nanomaxwell til Mikromaxwell)
- Omregn nMx til mMx (Nanomaxwell til Millimaxwell)
- Omregn nMx til Mx (Nanomaxwell til Maxwell)
- Omregn nMx til kMx (Nanomaxwell til Kilomaxwell)
- Omregn nMx til MMx (Nanomaxwell til Megamaxwell)
- Omregn nMx til Planck magnetisk flux (Nanomaxwell til Planck magnetisk flux)